1 Mart 2009 Pazar

home sweet home

işte size odamın kapılarını açıyorum. oda arkadaşımın gelmemesinden sebep sefa sürüyorum iki kişilik odada. sizi de leh vodkası içmeye davet ediyorum.. manzarayla başlayalım dilerseniz..







işte uyuduğum, film izlediğim, sızdığım, miskinlik yaptığım, oturduğum, yazıştığım vb. herşeyi yaptığım yatağım ve hemen altında da mutfağım..











10 yorum:

  1. Thesaurussss:) Pek ıssızmış oralarrrr.. Seni özledim dostum:(

    YanıtlaSil
  2. yurt merkeze çok yakın değil, arka tarafın manzarası da böyle. geceleri güzel oluyor ama içki eşliğinde. kendim istedim buraya gelmeyi ve bilirsin kendim istediysem fazla sızlanmayı sevmem =p ben de çok özledim ama dur daha şimdiden başlamayalım. daha 4 ay var önümüzde.. =(

    YanıtlaSil
  3. Benlik bir yermiş ama biliyor musun? Kıskandım şimdi:) Bunların hepsini sen mi içtin ???? Dört ay dedin ya.. sevindim aslında. o kadar uzun değilmiş.. zaten zaman kavramım da yok ya benim:) Heeeep aynı zamandayım:) BU ZAMANDA:) Kali gitti geldi ama bana 1.5 yıl gibi gelmedi mesela.. Ben de Oxford'dan burs kazandım bu arada.. Sana süpriz yapmak istedim. Seneye yokum. Artık döndüğümde DR. Karoshi dersin:)Ama benimki tabii en az 4-5 yıl sürecek:(

    P.S. Nasıl iyi atıyorum ama değil mi? Sen emin misin Polonya'da olduğundan???? BURDA OLMAYASIN:P

    YanıtlaSil
  4. bi dakika şimdi! oxford'ta burs kazandın ve bunu blog üzerinden mi öğreniyorum?! atıyo musun, ciddi misin? ciddiysen bu harika bir haber! atmıyosan durum değilmicek =p gel sen de buraya. oda arkadaşım yok zaten =) onların hepsini ben içtim evet. içtiklerim içeceklerimin teminatıdır =p bugün kırmızı ve alev alev bi yüzle dolaştım. o kadar içkinin üztüne antibiyotik ve vitamin almak mantıklı değilmiş. litrelerce su içmem lazım daha. off sanırım son şişeyi de bitiricem ve sonra ölücem =))

    YanıtlaSil
  5. ÇOK ciddiyim:) Blog yazılarımı yolladıydım Oxford'a.. A dediler tam istediğimiz "vaka"sın sen:) Gel seni bir yatıralım sedyeye.. iyice bir inceleyelim. Eğer normal çıkarsan.. Söz sana DR: TITLEı vericez:)

    İçtiklerin içeceklerinin teminatıdır:) Ben içmiyorum hiç.. İçmediklerim içmeyeceklerimin teminatıdır o zaman:) Gayet lüks bir yurt odası. Bence eve çıkmana gerek yok..

    Ha bu arada tabii.. ÖLMEDEN GEL!!!!!!!! Uyarılarımı da unutma efenim!!!!!!!

    YanıtlaSil
  6. yok zaten evler çok pahalıymış burda. günlüğü 6 liraya böyle bi yerde kalırken eve çıkmam. üstüne zart-zurt faturaları da eklenecek sonra. saçmalık olur yani. ölmemeye çalışıyorum ama sıkıntıdan ölmemek anlaşmamızda yoksa bu hakkımı kullanabilirim. bi de, bi de oxford konusuna girmiyorm bile.. =))

    YanıtlaSil
  7. Thesaurus;
    Şimdi gene baktım daa.... Benim de ihtiyacım var şu an "senin" olan o yalnızlığa.. Yalnızlığın anlamı ise sadece "sessizlik".. Onur'la yarın akşam bizim okuldakilerle yemeğe gidiyoruz.. Ben seviyorum o adamı çok:) Mutluyum.. Nazar değmesin.. Pazar da ordayım sanırım.. Seni bu gece özlediğimi hissediyorum. Galiba önümüzdeki aylarda zorluk çekeceğim... Kocaman sarıldım.. Kocamaaaaaaaaaaaaaaaaan:) Canım benim.. CANIM!

    YanıtlaSil
  8. Manzara süper, oda güzel, mutfak kullanışlı görünüyor. Ama ama mutfak eşyasına ihtiyacın mı var yoksa senin? Bak varsa çekinme soyle hemen bir çeyiz düzer yollarız senin için, tabak, çanak, çömlek hatta bak kafiyeli olsun diye gömlek :))

    Bu arada boş şişelerden bahsetmiyorum bile :)))

    İyi bak kendine oralarda, zira Karoshimin burnunda tütüyorsun haberin ola...

    YanıtlaSil
  9. ben de bişe oldu sanmıştım karoshi. hiç bahsetmiyordun onur'dan msnde. zaten onlar unuttu bile beni =(

    pandora çok sağol. aslında fena olmazdı mutfak eşyası ama yavaştan toparlıyorum. tencerem, tavam var ama bi küçük kaşık ve keskin bir bıçak işimi görürdü. zira donmuş tavuğu kahvaltı bıçağıyla doğruyorum hala =)

    YanıtlaSil
  10. şişeler ne iş şişeler :))
    bende özledim bende :))

    YanıtlaSil