24 Mart 2009 Salı

'madem türk'sün, göster ürksün' mü?

parti sonrası partileri vazgeçilmez olacak gibi buranın. su gibi akan votkaya doymuyor kimse. hele polaklar içme konusunda inanılmazlar. votka her derde dea ilaç onlar için. yine böyle klüp sonrası yurtta içmeye devam denen bir gece polak bir kızla tanıştım. türk olduğum için pek hoşlanmamıştı. sebebi? geçen dönem bir türkle tanışmış ve 4 ay boyunca beraber olmuşlardı. sonra? delikanlı türk erkeğimiz istediğini aldıktan sonra polak kızımızı dövmüştü!

defalarca özür diledim kendi adıma. ne diyeceğimi şaşırmıştım. ben özür diledikçe kız (ula, aslında ursula'ydı adı ama gençler bu adı kullanmıyormuş pek) sinirleniyordu. haksız da sayılmazdı. bunun nasıl bir özrü olabilirdi ki. "annemin babamın yapmadığını yaptı bana." diyordu. sonra yanıma geldi, sarhoştuk hepimiz, ula travmatik bir sarhoştu ve ağlamaklıydı. sonra susup beni dinlemesini söyledim. kulağına eğilip dedim ki " listen to me, don't worry, i don't want to fuck you. i'm gay." (beni dinle, merak etme, seninle yatmak istemiyorum(?). ben eşcinselim.) yüzüme baktı ve omzuma kapanıp ağlamaya başladı. aslı'nın odasının kapısı açıktı, oraya gidip konuşalım istersen dedim. diğerleri eğleniyorlardı ve ula'yı 'tavladığımı' sandılar. =)

odaya girdiğimizde ula anlatmaya başladı. 4 ay boyunca çok nazikti bu adam. sonra kafasını duvara vurmuş bilmem kaç kere. insanlar dedikodu yapmazsa olmaz. ula'nın aids olduğunu yaymışlar. "3 ayda bir test yaptırıyorum, hasta değilim ben." diye ağlıyordu. sonra üzülme bana da böyle demişti bir erkek arkadaşım diye anlatıp kafasını dağıtmaya çalıştım. ne kadar da zordu. birisini seviyordun ve sonra sana pislikmişsin gibi davranıyordu. avrupa'ya gelen çoğu türk erkeğinin durumu buydu. sanıyorlar ki buraya geldiklerinde kızlar bacaklarını açmış onları bekliyorlar. bunlar insan herşeyden önce. şişme bebek değiller ki. kalpleri var. cinsellik konusunda türk toplumu kadar kapalı olmadıkları onların fahişe olduğunu göstermez ki sonuçta.

sonra ula kalktı, kendini toparlamaya çalıştı ve diğerlerine katıldık. ula bir fransızın kollarına attı kendini bu sefer. =) en azından bunun tek gecelik olduğunu ikisi de biliyordu ve uzun vadede kimse zarar görmeyecekti. şimdi ula'nın travmatik ilişkisinin sonucu olan erkeklere karşı güvensizliği hayaı boyunca taşıyacağı bir kolye gibi olacak. bu bir ders, bir tecrübe.

ben ne yapacağım peki? öyle ya da böyle buraya kızlarla yatmaya gelmedim. dünki türk partisinde söylenen şu aptalca cümleyle bitirmek istiyorum yazımı:

"sen istanbullusun. havada karada götürmen gerekiyor kızları.." (?!)

6 yorum:

  1. Sen İstanbullu'sun. Havada karada götürmen gerekiyor kızları!!!! Valla bilemem Thesaurus.. Türk erkeğinin şanı sana emanet. Biz anlamayız Gayim meyim.. Gittin mi koçum oralara.. gittin.. ee kanıtla bakalım:)

    Genel bakışı evet odur Türk erkeğinin yabancı kadına. Bu konuda söylenecekleri söylemişsin zaten. Özledik seni diye bitireyim ben:)

    YanıtlaSil
  2. eyvahlar olsun o zaman türk erkeğine. işi yaş bana kaldıysa eğer =) hayatımda erkekler için de olsa hiç aç(aslında abaza demeliyim) gibi atlamadım. tamam insanlık hali arada oluyor ama akbabalar gibi üşüşmem. dünya eril bölgeler üzerinde dönmüyor ya.. bazen arı mantık olarak konuşuyorum. hadi hayırlısı.. =p

    YanıtlaSil
  3. "öyle ya da böyle buraya kızlarla yatmaya gelmedim"

    hihi diğer hikayeler de anlatılsın!! biz dedikodu yapmak istiyoruz!! :P

    Benimle gelecek olanlardan biri de ev arkadaşım :D herkes bize aynı muameleyi yapıyor; "götüreceksiniz olm isveçli, hollandalı, oh, oh!" ben diyorum "götürücem yavrum götürcem, Türk erkeklerini süper tanıtcam Avrupa'ya...!" diye, sırtıma vuruyorlar falan mal mal, bilmiyorlar ki kimlerim götürcem, getircem :P

    Ula'nın yavşağını da bulup kafasını duvara sürterek kıvılcım çıkarmak istiyorum bu arada. pis herif.

    YanıtlaSil
  4. bu arada... başlığı çok sevdim ben XD

    YanıtlaSil
  5. türkiye'de türkleri, bilmem nerde bilmem nerelileri. her şekilde götürenler, götürülenler var. gerçi bu 'götürme' lafını pek sevmiyorum ama olsun. götürrr.. yakışıırrrr.. =p

    YanıtlaSil
  6. çirkin bir öykü ve bir o kadar da gerçek ne yazık ki...

    YanıtlaSil