12 Mart 2009 Perşembe

st. bernardine monastery / st. bernardine manastırı

aşağıda gördüğünüz manastırla ilgili çok fazla bir bilgim yok. ama şunları söyleyebilirim;

bazı bölümleri 14.-15. yüzyılda yapılmış. daha sonra aşağıda gördüğünüz koridorla birleştirilmiş manastır ve kilise bölümü. manastır bölümüne giriş yoktu. bu yüzden orayı göremedim. manastır gotik mimariyle inşa edilmiş ve radom'un en eski manastırıymış. buyrun bakalım fotoğraflara..

























8 yorum:

  1. bakarken bile içimin ürperdiğini hissettim. kimbilir içindeykenki hissiyat nasıldır...

    YanıtlaSil
  2. ben galiba soğuk ülkeleri seviyorum:)) polonya da eklenmeli listeye. bu arada an itibarıyla sana fena halde uyuz oluyorum, ben de istiyorum çünkü gezmeyi :-P

    YanıtlaSil
  3. bu manastır yaşadığım şehirde. hatta bölgedeki katoliklerin merkezi olan bir katedral de var burda. ilk fırsatta oranın da fotoğraflarını yayınlayayayım hoşuna gittiyse.. =) ama gıcık olma bana, olur mu?? =)

    YanıtlaSil
  4. yok yok, olmam, bakma sen benim şımarıklığıma:) sanki senin fotoğraflarından bazıları da bana yol arkadaşı olacak gibi...

    YanıtlaSil
  5. Heyyyy Thesaurus misafir kabul eder misinnnn (gelsem) bana börekler açar mısınnnn? Gerçi Polonya ihtimalimiz kesinleşse bile sen muhtemelen o zamana kadar oralardan dönmüş olursun. Ama süper olurdu yaa, resimler çekilir Karoshi'yi kıskandırırdık :)))

    Resimler çok güzel ve çok sanatsal bu arada. Beenmaya'nında dediği gibi kimbilir içindeyken nasıl hisseder insan kendini.

    YanıtlaSil
  6. polonya'ya mı geliyorsunuz pandora?! ben 9 temmuz'a kadar bu coğrafyadayım. ne zaman kesinleşicek? harika olur gelseniz. heyecanlandım şimdi!! =)))

    YanıtlaSil
  7. Ah canım heyecanlanırmış da. O tarihe kadar analiz için giderse eşim gider, biz çoookkkk çok zor ihtimal, dedim ya sen zaten oralardan kesin dönmüş olursun Ama sahi ne güzel olurdu değil mi?

    Neyse canım İstanbul bizim, İstanbul :))

    YanıtlaSil
  8. istanbul'u özledim iyice ya. benim şehrim istanbul sanırım. nereye gidersem özlüyorum.. =(

    YanıtlaSil